MCM

Artistes del Bages

FARRERAS, Agnès
< Tornar

NAIXEMENT
1967 - Manresa

TÈCNIQUES
Serigrafies artesanals

BIOGRAFIA
Estudiant de Disseny d'estampats i Pintura, Tapissos o Dibuix. Fundadora, conjuntament amb Carlos Pardos Miquel (de Gallocanta, Saragossa, 1962), Iñaki Alberdi Garralda (de Bergara, Guipúscoa 1968), Ana Latorre Calvo (de Port de Sagunt, València, 1951), de Fábrica de Moscas, una corporació artística formada a Manresa l'any 1990, amb l'objectiu de fer estampats multiestils sobre tela amb unes tirades limitades i amb una estètica anticonvencional. Serigrafies artesanals.

EXPOSICIONS
Exposició individual "Quadra" a l'Escola d'Arts i Oficis (any desconegut). Exposicions Col·lectives: Com a grup Fábrica de Moscas, exposició "Ropa y complementos" a la sala M-Tro de Saragossa l'any 1990. L'any 1991 participen a l'exposició "Estampats", a l'Escola Massana de Barcelona. A més, creen l'escenografia per la passarel·la de Gene Cabaleiro al "Gaudí-Home" de Barcelona, el juliol de 1990, i treballs exclusius per a la col·lecció d'estiu 1991 de Margarita Nuez.

BIBLIOGRAFIA
Regió7, 5-5-2001 (manifest del col·lectiu Rellogats), Regió7, 8-3-2001 (participació en la pintada de contenidors cremats, organitzada pel Cercle Artístic de Manresa).

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits