MCM

Artistes del Bages

DATZIRA MASIP, Joan
< Tornar

NAIXEMENT
1966 - Manresa

TÈCNIQUES
Escultura, pintura.

BIOGRAFIA
Quadres de planxa aferrats a les parets. Estudia a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. El 1991 obté una beca de la Universitat de Marburg. El 1992, beca d'Erasmus pel curs amb Christian Boltanski i Peter Halley a l'École Nationale Supérieur des Beaux-Arts", a París.

EXPOSICIONS
Individuals: el 1991, Facultat de Belles Arts, Universitat de Barcelona. Exposicions col·lectives: 1990, "Aresto'90", a Savignano sul Rubicone, Itàlia; 1991, "Barcelona", Museu de la Universitat de Marburg; Biennal de les escoles superiors d'art a Barcelona; 1992, Saló Internacional de l'estudiant a la Capella de les germanetes dels pobres, Granada; 1993, "Barcelona - Tradició i Modernitat", al museu de la Universitat de Marburg (Alemanya) (catàleg). "Un bestiari", exposició col·lectiva al Bames 21, Universitat de Barcelona, del 15 de desembre al 30 de gener de 1995. 1997-8, "De l'espai", del 3 de desembre de 1997 al 4 de gener de 1998, a la Capella de l'Antic Hospital de la Santa Creu, a Barcelona (catàleg).

BIBLIOGRAFIA
Catàlegs d'exposicions,crítica de Pilar Parcerisas (Avui) sobre l'exposició Balmes 21.

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits