MCM

Artistes del Bages

BENAVENT RÍOS, Anna
< Tornar

NAIXEMENT
1919 - Barcelona

TÈCNIQUES
Escultura, pintura, dibuix, lacat japonès, fotografia

BIOGRAFIA
Escultora i pintora. Va viure a Manresa fins al 1945 .Va estudiar a l'Escola d'Arts i Oficis de Manresa amb F. Hurtado i Sanchis i a l'Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi.

EXPOSICIONS
Galerías Pallarés, Barcelona. Renaixença, Manresa. Ajuntament de Badalona. FAD, Barcelona. Palau de la Virreina, Barcelona. Autopistas del Mediterráneo, Barcelona. Galerías Tramontán, Palamós. Coma-ruga. Academia Paestum. Caixa d’estalvis Laietana, Argentona. Caja de Ahorros de Murcia y Alicante, Ibi. Casa Elizalde, Barcelona. Capilla del Antiguo Hospital de la Santa Cruz, Barcelona. Banca Mas Sardà, Barcelona. Sala Santiago Rusiñol, Sant Cugat. Real Círculo Artístico, Barcelona. Club Donna, Barcelona. Ajuntament de Gràcia, Barcelona, Artexpo’97, Barcelona.

PREMIS
II Premi de Dibuix, Ajuntament de Badalona. Medalla d'or de pintura de l'Acadèmia de Paesturm a Salerno, medalla d'or d'escultura concedida pel príncep Guillem III (1974). Premi Internacional Nexlicaltzin-Moctezuma III.

BIBLIOGRAFIA
Art a Manresa (amb fotografia), Diccionari Ràfols

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits