MCM

Premi Artistes Joves

8è Premi Climent Muncunill Roca per a Joves Artistes -Convocatòria 2008-09

Entre els dies del 3 al 26 d'abril de 2009 es va fer l'eposició de les obres presentades a aquest vuitè concurs d'arts plàstiques per a artistes joves, convocat a partir de l'edició de les bases la tardor de 2008. Aquesta edició marcava l'inici d'una nova temporalitat en la convocatòria que portava el premi a convocatòries bienals que comportaven un augment de la dotació econòmica, la convocatòria d'un segon premi i la realització d'una exposició indivual a la Sala d'exposicions del Cercle Artístic de Manresa del guanyador. Aquesta exposició es faria en els anys intermedis als de les convocatòries. Aquest any peró han coincidit en el temps l'exposició d'obres presentades al premi amb l'exposició de la guanyadora de la darrera edició.

Aquest haurà estat el darrer any en què l'exposició d'obres presentades a concurs es feia a la sala d'exposicions del Museu Comarcal de Manresa

Per això, del dia 4 al 26 d'abril s'ha fet l'exposició "Cossos i coses" de Cristina Zafra, guanyadora del premi en la convocatòria de 2008, a la Sala Espai d'Art El Cercle del Cercle Artístic de Manresa.

El guanyador d'aquesta edició ha estat Marc Sangrà Armengol, de Prats de Lluçanès. Per això ell ha fet l'exposició individual a la Sala d'Art El Cercle de Cercle Artístic de Manresa els dies del del 16 d'abril al 2 de maig de 2010

Adjuntem tot seguit el veredicte del jurat i la relació de participants seleccionats per a l'exposició d'obres presentades.

Enviar
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits