MCM

Actuals

OBRINT CAMINS. (NaturaésCultura.4)

  • Dates: 20/10/2018 - 18/11/2018

NOVA EXPOSICIÓ I NOVA SALA PER A EXPOSICIONS

 

Amb molt de goig el Museu acull a partir d'aquest dissabte 20 d'octubre la quarta edició del projecte NaturaésCultura que promou i organitza la Fundació SETBA.

Amb el títol OBRINT CAMINS es presenten els resultats de les estades de treball i creació plàstica que tres grups de persones han fet aquest setembre i octubre en un entorn de bosc d'Avinyó coordinats per l'equip que dirigeix el Cal Gras- Alberg i residència d'artistes.

Els grups participants, i per tant els autors-artistes d'aquesta mostra són: Arep, Ràdio Nikòsia i SMC Anoia.

Quim Moya ha coordinat i orientat el procés artístic. Oriol Segon és l'autor de les fotografies.

 

Alhora cal remarcar que amb aquesta exposició el museu posa en funcionament per primer cop una nova sala per a esposicions amb accés directe des del Claustre. Aquesta sala forma part dels nous espais que es van començar a obrar en l'inici del projecte per a fer del museu un espai referencial en el marc del programa Manresa 2022. El seus continguts i la seva programació es mouran a l'entorn de l'Acollida, el Camí, el pelegrintage, l'intercavi... Amb propostes artístiques en aquesta sala i amb altres activitats a la sala annexa a aquesta.

Enviar

EL FORN DE LA CALÇ. De la indústria minera a la indústria cultural

  • Dates: 19/10/2018 - 25/11/2018

El Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACIS) El Forn de la Calç celebra deu anys d'activitats a l'entorn de la pràctica artística contemporània. Un projecte notable d'acollida internacional d'artistes i elaboració de projectes on la relació amb l'entorn natural i la reflexió sobre la pràctica artística i la seva intervenció social, natural i humà són el centre. 

L'exposició reunirà al Museu Coamrcal de Manresa 23 obres d'altres tants artistes per acostar-nos a conèixer en què consisteix el seu marc d'actuació conceptual i pràctic. 

Enviar

Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits