MCM

Actuals

Joaquim Amat i Piniella. L'exili interior i l'escriptura

 • Dates: 06/09/2014 - 02/11/2014
Oberta a l'Espai Memòries des de l'abril d'aquest anys. L'exposició recull el capítol darrer de la gran exposició que es va dedicar a Joaquim amat Piniella l'any del seu centenari. En concret: L'exili interior recull la vida i l'activitat d'Amat i Piniella els anys de la postguerra i franquisme durant els quals Amat va escriure la seva obra novel·lísiica que durant aquests darrers anys s'ha reeditat per complet. tots aquests llibres són consultables a la sala.
Enviar

"Els altres Noucentistes"

 • Horari: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h. Dissabte també a la tarda de 17 a 20 h. Dilluns tancat.
Enviar

Lluís Uró, Manresa 1903 - Front de l'Ebre 1938

 • Dates: 30/08/2014 - 02/11/2014
Enviar

...I les nenes a cosir! Modistes i cosidors a la manresa d'abans

 • Horari: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h. dissabtes també de 17 a 20 h. Dilluns tancat
Enviar

Aurèlia Muñoz. Recerques infinites. Fibres, textures i espais

 • Horari: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h. Dissabte, també a la tarda, de 17 a 20 h. Dilluns tancat. 24 de juny, tancat.

A partir del dia 9 de maig podrem gaudir a la Sala d'Exposicions temporals d'aquest MCM de l'exposició que sobre l'obra d'Aurèlia Muñoz ha preparat el Museu del Tapís Contemporani del Museu de Sant Cugat del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona. La tindrem fins al proper dia 29 de juny.

És una exposició hermosa i sensible, Suau, continguda i aèria, plena de transparència, lleugera... En gaudireu. Us donarà una estona per a la quietud i el pensament sense objectiu.

Us adjuntem els materials que hem editat per a aquesta exposició. Podeu trobar més informació al web de la Diputació de Barcelona: www.diba.cat/exposicions

Enviar

RAMON GRAU. Les meves fotografies

 • Horari: matins: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h. tardes: dissabte de 17 a 20 h.

PRORROGADA fins al al 6 d'abril.

 • HORARIS:
 • De dimarts a divendres de 10 a 14 h.
 • Dissabte només a la tarda de 17 a 20 h
 • Diumenge de 10 a 14 h.
 • Tancat: dilluns i dissabte matí

Exposició retrospectiva de l'obra del fotògraf Ramon Grau i Call, Pinell (Solsonès), 1932. Organitzada per iniciativa de FOTO ART MANRESA amb la col·laboració del MUSEU COMARCAL DE MANRESA

La seva activitat ha estat important en el desenvolupament de l'activitat fotogràfica a Manresa i el Bages on ha participat activament en les entitats que han promogut la fotografia: primer des del Centre Excursionista de la Comarca de Bages i després essent fundador del grup Foto Art Manresa.

L'exposició ens acostarà al seu treball creatiu fet al llarg de molts anys i potser poc conegut més enllà dels cercles interessats en aquesta disciplina artística. La seva obra busca atrapar els ambients, les persones, els paisatges, i es construeix amb una "composició exquisida" com ens diu Joan Segon en el text de presentació de la mostra i que adjuntem en aquesta nota.

L'exposició es podrà visitar a la Sala d'Exposicions del Museu Comarcal de Manresa del 18 de febrer al 23 de març ens els horaris que diem més amunt. L'entrada és gratuïta.

Enviar

Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits