MCM

Actuals

Descobreix-te, Valldaura! (exposició al voltant del patrimoni del barri de Valldaura).

  • Dates: 18/12/2009 - 17/01/2010

Exposició que forma part del programa municipal de cultura i proximitat  a l'entorn del patrimoni cultural dels barris de Manresa.

L'exposició s'inaugurarà el 18 de desembre d'aquest 2009, a les 20 h. a l'Aula del Museu.

Enviar

Descobreix-te. Valldaura

  • Dates: 10/12/2009 - 17/01/2010

Segona exposició de la sèrie iniciada per l'Àreade Cultura de l'Ajuntament de MAnresa en el marc de les polítiques de patrimoni i proximitat. Els barris, els seus veïns identifiquen i reconeixen quins elements materials i immaterials del seu entorn quotidià escauen o decideixen que escauen en la definició del patrimoni del barri.

L'exposició és un element més en un projecte més ampli, de gaireé un any de durada que inclou entrevistes, tallers, etc.  El projecte l'impulsa l'Ajuntament de Manresa i compta amb el suport de l'Associació de veïns.

Enviar

 

Exposició Obres presentades al 8è premi per a Artistes Joves Climent Muncunill Roca.

  • Horari: de dimarts a diumenge de 10 a 14 h., divendres i dissabte, també de 17 a 20 h.

El divendres 3 d'abril es va inaugurar a l'Aula del Museu l'exposició de les obres presentades al premi Climent Muncunill Roca per a artistes joves en la seva 8a. edició. En el mateix acte es va llegir el veredicte del jurat que concedia el premi d'aquesta edició a l'obra Fluid genètic de l'artista Marc Sangrà Armengol, de Prats de Lluçanès.

L'exposició d'enguany presenta 28 obres de diverses procedències, majoritàriament de l'àrea del Bages i Barcelona però també d'altres indrets dels territoris de parla catalana i de la resta de l'estat espanyol. En la realització de les obres, els autors i les autores, han emprat diverses tècniques i suports com correspon a l'expressió actual de les arts plàstiques però, en general, dins de l'entorn de la pintura.

Paral·lelament a aquesta exposició, s'ha inaugurat també a la sala d'exposicions "El Cercle" del Cercle Artístic de Manresa (C/ Barreres, 1) l'exposició Cossos i coses, obres de l'artista Cristina Zafra, guanyadora del premi en l'edició de 2008. La possibilitat que el guanyador del premi disposi d'un espai en la programació del Cercle Artístic és una novetat que es presentà en les bases del concurs de l'any passat i que aquest any, gràcies a la col·laboració d'aquesta entitat artística, ha començat a fer-se efectiva.

Ambdues exposicions romandran obertes fins el proper 26 d'abril. Durant els dies de Setmana Santa hi ha uns horaris diferents que convé que consulteu.

Enviar

Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits