MCM

Artistes del Bages

MASSEGÚ BRUGUERA, Josep Maria
< Tornar

NAIXEMENT
1942 - Manresa

RESIDÈNCIA
Manresa (Bages).

TÈCNIQUES
Pintura.

BIOGRAFIA
Llicenciat en Belles Arts. Deixeble d'Estanislau Vilajosana. Professor i director artístic de l'Escola d'Arts i Oficis. Membre del Consell del Patrimoni Artístic. Ha escrit nombroses presentacions en catàlegs per a diverses exposicions. President de l'Associació per al Museu de Manresa. Ha col·laborat i continua participant en manifestacions culturals i artístiques de Manresa i el Bages.

EXPOSICIONS
Exposicions individuals i col·lectives. Participació a la 60 Exposició d'artistes manresans 1989 amb l'obra "Papallones-VII Variacions". Exposició conjuntament amb Antolina Vilaseca, Miquel Esparbé, Maria Àngels Freixanet, Manel Marzo-Mart i Josep Soler Montferrer al restaurant Perot Rocaguinarda, de Sant Feliu Sasserra l'abril del 1993. Aquests mateixos artistes van exposar el març del 1993 a la sala de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis de Manresa. Participació al XII Premi Joan Vilanova de dibuix el febrer del 2002, a la sala Sant Domènec de Manresa amb l'obra "Cranis". Participació al XII Premi Joan Vilanova de gravat el febrer del 2002, a la sala Sant Domènec de Manresa amb l'obra "Rostre".

PREMIS
Premiat als Salons de Maig i de Tardor de Manresa, i en altres mostres.

BIBLIOGRAFIA
VILARÓ I LLACH, Joan. "Art a Manresa (segles XIX i XX)". Abril 1983 (foto: quadre, crítica). Regió, 15-2-2003.  Regió7 3-4-93

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits