MCM

Artistes del Bages

LÓPEZ POZO, Rafael
< Tornar

NAIXEMENT
1940 - Manresa (Bages)

RESIDÈNCIA
Manresa

TÈCNIQUES
Dibuix i pintura.

BIOGRAFIA
Hiperrealista molt exigent amb ell mateix, condició que imprimeix a les seves obres un perfeccionisme singular. Deixeble d'Evarist Basiana. El 1982 és elegit president del Cercle Artístic de Manresa.

EXPOSICIONS
Exposicions col·lectives. La seva obra ha estat exposada a Barcelona (Galeria Mar; Galeria Esart), Berga (Sala Davinci), Cartagena (Galeria Bisel), Castellar del Vallès (Sala d'exposicions Watts-Art), Granada (Galeria Xauen; Universitat de Granada), Manresa (Sala Xipell, Cercle Artístic), Monistrol de Calders (Casa de Cultura Ca la Miquela), Puigcerdà (Puigcerdà Sala d'Art), Sabadell (Sala Rovira), Terrassa (Centre Cultural Caixa de Terrassa), Tijola (Casa de Cultura Fidela Campiña, Sala de plens de l'Exc. Ajuntament), Vera (Galeria Verastilo), Vic (Galeria Articolor). Ha exposat al setembre a la salas 2 de la galeria Puigcerdà. Exposició individual "30 anys al Cercle (1974-2004)", del 12 al 26 de novembre de 2004 al Cercle Artístic de Manresa.

BIBLIOGRAFIA
Art a Manresa (segles XIX i XX) (foto d'un quadre i crítica de Vilaró) - Crítiques de Gil Craviotto, A. Santamaria, J. P. Cassadó, J. Llop S.

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits