MCM

Artistes del Bages

GASSÓ, Xavier
< Tornar

NAIXEMENT
1961 - Barcelona

TÈCNIQUES
Pintura a l'oli, linogravats.

BIOGRAFIA
Es va iniciar a la pintura a Berga de la mà de Josep Maria de Martín i Joan Ferrer. Format a l'Escola Massana de Barcelona, va obtenir el títol de mestre en pintura de l'escola de la Llotja de Barcelona. A part de pintar a l'oli, ha fet un parèntesi fent linogravats.

EXPOSICIONS
Primera exposició individual a Berga l'any 1987. Exposicions individuals i col·lectives a Barcelona, Girona, Berga, Borredà i Tarascon sur Ariege (França). Seleccionat en el 33 Premi a la Pintura Jove, Sala Parés, l'any 1991. Seleccionat en el 5è Certamen de Pintura d'Estudi, petit format, de Borredà, l'any 1994. Seleccionat en el 1r Concurs de Pintura Ciutat de Berga, l'any 1998. Exposició individual a la Galeria d'art Grifé&Escoda, de Barcelona, del 2 al 19 d'octubre de 1998.

BIBLIOGRAFIA
Catàleg de l'exposició a Grifé&Escoda (3 fotos de l'obra, crítica de Xavier Pedrals. "La gent és menys tancada amb l'art local", entrevista feta per Dolors Clotet, Regió7, 8-4-2000(surt una foto d'ell davant d'una obra)."El pintor berguedà Xavier Gassó torna a exposar a Berga després de 12 anys" (Regió7, 8-4-2000, foto d'ell a l'exposició).

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits