MCM

Artistes del Bages

MARCH SALAS, Antoni
< Tornar

NAIXEMENT
1923 - Manresa (Bages).

RESIDÈNCIA
Manresa (Bages).

TÈCNIQUES
Pintura. Gravat. Dibuix

BIOGRAFIA
Dibuixant, pintor, gravador i metge. Fill d'un altre artista, Antoni March Forn. Rep educació humanística i tècnica a la Universitat de Barcelona. Metge i artista formà part del Gremi de Sant Lluc. Cofundador en la segona etapa del Cercle Artístic de Manresa, del qual fou president en el període 1967-71.  Firma: A. March Salas. Autodidacte. Té obra representativa en col·leccions particulars i públiques. Va ser president del Cercle Artístic de Manresa.

EXPOSICIONS
Participa en exposicions col·lectives (del grup Llum i Color...) i individuals des del 1955. Participació a la 60a Exposició d'artistes manresans 1989 amb l'obra "Església i Santa Cova". Exposició individual a l'Espai 7 del Centre Cultural el Casino de Manresa (maig 2015)

PREMIS
Premi de pintura Esculapi Milà (Itàlia) entre altres. Premiat en certàmens nacionals i internacionals.

BIBLIOGRAFIA
VILARÓ I LLACH, Joan. "Art a Manresa (segles XIX i XX)". Abril 1983.  (foto quadre, i crítica de Vilaró). Diccionari Ràfols. Regió7, 15-2-2003.  

Si voleu fer una correcció de les dades que aparèixen en aquesta fitxa, teniu un suggeriment, o bé voleu fer una aportació o un comentari, ompliu aquest formulari.

* Camps obligatoris

*
*
*
 
Accepto les condicions establertes en l’apartat Privacitat
 
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits