El joc dels museus – Troba les peces i completa les imatges

  • Data: 27/05/2022
  • Horari: Del 18 de maig al 30 de juny


A partir del 18 de maig juga al Joc dels Museus de Manresa!

La iniciativa convida el públic a descobrir peces dels equipaments museístics de la ciutat d'una forma lúdica. Qui visiti els sis museus participants rebrà uns cromos per enganxar en el fulletó del joc, respondre la pregunta que hi va associada i descobrir la pista final, que permetrà accedir a un premi sorpresa.

Els fulletons es poden adquirir de forma gratuïta als sis equipaments museístics que hi participem: el Museu de Manresa, el Museu de la Tècnica, el Museu de Geologia Valentí Masachs, el Museu històric de La Seu, l’Espai Manresa 1522 i el Centre d’Interpretació medieval del carrer del Balç, així com també al Centre Cultural del Casino i a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Les peces dels museus que s'han de descobrir simbolitzen els valors de la sostenibilitat i la capacitat de construir comunitat, lema del DIM22.

El Joc dels Museus és una proposta inèdita que forma part del programa del Dia Internacional dels Museus a Manresa i que estarà en vigor fins al proper 30 de juny. Està impulsada per l'Ajuntament i els museus participants.