NÈIXER A MANRESA (1930 - 1960) Temporada 2017 de l'Espai Memòries

  • Data: 30/03/2017


Aquest dijous 30 de març s'ha presentat la nova temporada de treball de l'Espai Memòries. Durant les properes setmanes ens trobarem per parlar a l'entorn del fet de néixer, el part, el donar a llum i el venir a llum, els primers mesos... des de diversos acostaments: l'assistència al part i les seves circumstàncies, entorn social i laboral, costums i usos, insitucions i persones ...

 

La setmana passada va començar lestrobades el grup de recerca i memòria. Le següents trobades es faran a l'Espai Memòries del Museu els dies   a les 11h.

Aquest dijous, 30 de marça es va fer la sessió de presentació (vegeu imatge 1) que va comptar amb les intervencions de Conxita Parcerisas, Pilar Priego i Francesc Comas. Ells tres també seran els que conduiran els grup de memòria i recerca aol llarg d'aquesta temporada de l'Espai.

A finals d'abril una instal·lació amb obres de l'artista Dolors Puigdemont prendrà presència en una part de l'Espai

A finals de maig preveiem poder presentar segurament en forma d'exposició els resultats de les nostres converses, recerques i treballs.

i entremig aniran passant més coses de les quals us anirem tenint al corrent. 

Hi sou convidats i convidades a participar-hi. Els projectes de l'Espai Memòries només tenen sentit amb la participació d'aquells que hi vulguin dir o aportar els seus records, el seu coneixement, els objectes o documents que hagin conservat i vulguin compartir.