Armats de Manresa. Vestits d'història.

  • Data: 22/03/2016 - 03/04/2016
  • Horari: matins de 10 a 14 h. tarda: dissabte de 17 a 20 h.
  • Preu: 2.5 €


Amb motiu de la Setmana Santa, vestimenta, objectes i fotografies dels Armats de Manresa s'exposaran a les sales del centre d'interpretació medieval Carrer del Balç. Et convidem a descobrir el passat i el futur d'aquest entitat manresana.

 

L’exposició “Armats de Manresa, vestits d’història” s’instal·la a les sales del centre d’interpretació del carrer del Balç, com a complement de la visita, durant la Setmana Santa. Aquest muntatge, es va poder veure l’any 2006 al Museu Comarcal de Manresa i ara, amb la col·laboració del Museu i dels mateixos Armats, s’ha recuperat perquè pugui ser vist al carrer del Balç.

 

Indumentària, instruments, fotografies i objectes curiosos s’apleguen per apropar als visitants a la figura dels Armats, coneixent els seus més de 300 anys d’història, el seu funcionament i la seva tasca actual.

 

Es podrà visitar des de dimarts 22 de març fins a diumenge 3 d’abril. De 10 a 14 hores cada dia i també dissabtes de 17 a 20 hores. Es podrà veure el centre d’interpretació i l’exposició al preu habitual de 5€, o bé prescindir de la visita complerta i veure l’exposició i el carrer del Balç per 2,5€. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta.

 

 

Per més informació podeu trucar al 93 872 14 66 o adreçar un correu a: carrerdelbalc@ajmanresa.cat