Ignasi Gilabert. Treballs en fusta

  • Data: 10/10/2015 - 08/11/2015
  • Horari: De dimarts a diumenge de 10 a 14 h. i els dissabtes tambĂ© de 17 a 20 h.


El Museu Comarcal de Manresa estrena l’exposició “Ignasi Gilabert: treballs en fusta”, una mostra realitzada per l’artista manresà Ignasi Gilabert que recull 15 talles en boix (baix relleu) que reprodueixen obres artístiques antigues de diversos indrets d’Europa.

 

Les peces exposades són de format petit, una mitjana de 40 x30 cm.  La mostra es completarà amb la maqueta de la basílica de la Seu del mateix autor que des de fa uns anys està exposada a la sala de la imatgeria de la ciutat.

 

L’estrena de l’exposició d’aquest dissabte 10 d'octubre forma part de les jornades de portes obertes i activitats incloses dins les Jornades Europees de Patrimoni a Manresa i es podrà visitar fins al 8 de novembre, de dimarts a diumenge de 10 a 14 h. i els dissabtes també de 17 a 20 h.

 

 

L’artista  

Ignasi Gilabert té 80 anys i és nascut a Manresa. Va exercir la professió de fuster. Un cop jubilat va decidir aprofitar tot allò que havia après sobre la fusta i la va aplicar a una vessant molt més artística.  Gilabert treballa principalment la talla amb la tècnica del baix relleu i normalment sobre boix i maquetes de fusta. L’artista manresà és una persona molt aficionada a l’excursionisme i és membre de l’Associació Amics de l’Art Romànic del Bages.