Esperit o Matèria? Exposició d'escultures de Martí Morros

  • Data: 26/08/2015 - 30/09/2015
  • Horari: Del 26 d'agost al 30 de setembre de 2015 - Claustre del Museu- Dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 20h - Diumenges de 10 a 14


“El buit fa referència a allò que és important però no es veu a simple vista, es tracta del territori emocional i espiritual de l’individu. L’ésser humà manté un constant diàleg i equilibri entre l’esperit i la matèria, el ser i el tenir. Estem lligats entre el cel i la terra, allò que no es veu però es viu i les nostres necessitats humanes,  terrenes”

 

L’exposició Esperit o Matèria? presenta deu escultures dividides en dues obres de gran format al claustre del museu, Infinit i Els Guardians, i 8 peces de la col·leccióMontserrat a la sala d’exposicions del claustre.

 

L’obra de Martí Morros és contemporània, moderna, però formalista, cada corba, cada línia i cada volum estan estudiats, cuiden el moviment d’una escultura viva entorn els seus 180º. “El ferro em connecta amb la terra, és des d’aquí que intento fer el meu viatge cap a l’interior o cap l’infinit, qui sap?”